Global Private Payments

GlobalPrivatePayments

Cum sa devenim mai buni la capitolul economiilor banesti

Multi oameni cred ca gestionarea defectuoasa a banilor are o singura solutie, care se reduce la cati bani avem: este suficient sa detinem o suma cat mai mare de bani, deoarece in acel moment nu ne mai facem griji in ceea ce priveste economisirea acestora. Totusi, adevarul consta in faptul  ca gestionarea finantelor este la fel de complicata chiar si atunci cand ai o avere insemnata. Daca nu stii cum sa iti cheltuiesti banii intelept, atunci nu vei fi niciodata in masura sa faci economii.

Controlul corect al banilor nu isi face aparitia miraculos, numai in momentul in care castigi la loterie. Acesta incepe cu modificari minore ale bugetului, pe care le faci in fiecare zi pentru a ramane pe linia de plutire din punct de vedere financiar. Majoritatea oamenilor nu isi dau seama de acest lucru pana in momentul in care incep sa foloseasca servicii financiare care economisesc bani, cum ar fi Global Private Payments. Cu toate acestea, multi altii nu invata niciodata cum sa economiseasca mai multi bani, traindu-si astfel toata viata in datorii

Inainte de a ajunge pe linia de plutire, ar trebui sa descoperi care este modul in care vei putea economisi bani usor. In acest mod, poti obtine un control mai mare asupra finantelor tale si, in cele din urma, asupra vietii tale. Iata trei sfaturi despre economisirea banilor:

1.

Cheltuieste doar cat castigi

Lumea de astazi este de fapt o vesnica reclama care ruleaza in bucla. Astazi, discutam despre oricine si despre orice poti visa. De asemenea, orice lucru sau serviciu este stralucitor, atragator si fascinant. Mai presus de toate insa, pentru a ni le putea permite, va trebui sa imprumutam in permanenta bani.

Din pacate, cei mai multi dintre noi sunt suficient de creduli incat sa creada ca au nevoie de tot ce vad in reclamele urmarite, indiferent daca este vorba despre un televizor, o masina sau o vacanta exotica. Iar in momentul in care ne cumparam toate aceste lucruri, reclamele ne vor prezenta o versiune si mai buna. Asadar, le dorim si pe acestea cu orice pret. Acesta este insa momentul in care ne vom scufunda in datorii.

Din fericire, poti oricand sa te opresti, cheltuind doar ceea ce castigi. Daca ceea ce arata anuntul este peste bugetul nostru, nu imprumutati bani pentru a il achizitiona, cu exceptia cazului in care exista o urgenta medicala sau orice cauza care ne pune viata in pericol.

2.

Programati-va platile lunare in avans

Cu fiecare an ce trece pe langa noi, numarul si valoarea facturilor creste exponential. De fapt, exista atat de multe, incat pana si plata acestora devine o problema foarte complicata. In plus, atunci cand pierzi un termen limita de plata, trebuie sa platesti penalitati. Drept urmare, cheltuiti chiar mai multi bani decat puteti castiga.

Cea mai buna alegere este sa utilizati o platforma financiara extrem de eficienta, care va programeaza toate platile lunare in avans. Aplicatiile financiare precum Global Private Payments, va pot ajuta sa urmariti toate cheltuielile cu utilitatile si nu numai. Mai mult decat atat, aceasta poate plati automat absolut toate cheltuielile recurente. In acest fel, nu trebuie sa va mai faceti griji cu privire la termene limita si penalitati.

3.

Reduceti cheltuielile care nu sunt neaparat necesare

Poate ca nu va dati inca seama, dar o buna parte din bugetul lunar este destinata platiii taxelor bancare. De exemplu, multe banci percep un comision pentru fiecare tranzactie pe care o faceti. Avand insa in vedere ca aproape toate platile sunt fara numerar in zilele noastre, vom plati bancii cate un comision de fiecare data cand platesti cu cardul.

Pentru a reduce aceasta risipa, ar trebui sa luati in considerare un nou serviciu financiar care practica taxe mai mici. In acest fel, nu trebuie sa creati o gaura in bugetul dumneavoastra pentru fiecare plata pe care o faceti. In plus, banii pe care ii economisiti din taxe pot intra in contul de economii pe care il avem fiecare pentru zile negre.