Cum sa reduceti costurile si sa oferiti un “boost” business-ului detinut

Lansarea unei afaceri este partea cea mai usoara. Aproape oricine are un capital limitat o poate face. Cu toate acestea, mentinerea acesteia pe linia de plutire este o sarcina complet diferita. Si, pentru multi antreprenori aflati la inceput de drum, este o povara de-a dreptul covarsitoare. Aproape toti antreprenorii tineri par sa se sufoce atunci cand previziunile lor financiare nu se adeveresc, iar bugetul startup-ului dispare in ceata.

Motivul principal pentru aceasta dezamagire este faptul ca multi antreprenori nu reusesc sa calculeze costurile inerente pentru intretinerea unei afaceri. De exemplu, majoritatea bancilor percep comisioane pentru fiecare tranzactie pe care o faceti. Daca compania detinuta este in industria de retail, veti face mai multe transferuri bancare. Si toate aceste taxe, aparent mici , vor genera la sfarsitul lunii o factura uriasa, pe care trebuie sa o platiti bancii.

Acesta este modul in care dispar majoritatea organizatiilor, chiar inainte de prima lor aniversare. Din fericire, puteti incerca cateva trucuri pentru a depasi acest obstacol. Iata-le pe cele mai folosite!

team8

1. Luati in considerare plata unor taxe mai mici

Totul are un cost in zilele noastre, iar transferul banilor nu poate face exceptie de la regula. Fie ca ii trimiteti prietenilor, familiei sau unui subcontractant, plata pe care o faceti vine la pachet cu o taxa ce trebuie platita. Aproape fiecare banca din lume practica acest sistem si castiga trilioane de dolari din asta. Intre timp, toti trebuie sa platim aceste taxe, doar pentru ca banii nostri sa ajunga in alte conturi.

Atunci cand aveti o afacere, acest tip de cheltuiala va poate impovara destul de mult bugetul. Aceste taxe pot parea nesemnificative, dar va pot creste rapid platile lunare totale. Cea mai buna alegere este sa optati pentru un serviciu financiar precum Global Private Payments, care percepe cele mai mici comisioane din industrie.

In plus, aceasta platforma financiara aduce toate conturile si cardurile de credit intr-un singur loc, usor de utilizat. De acolo, puteti programa platile si va puteti urmari cheltuielile. De asemenea, puteti verifica si taxele minuscule platite pentru transferuri. In acest fel, puteti vedea cum contul dumneavoastra de economii creste pe zi ce trece.

2. Platiti-va mai repede colaboratorii

In functie de industria in care activezi, platile ar putea fi esentiale pentru succesul afacerii tale. De exemplu, daca acestea intampina intarzieri, intregul flux de lucru ar putea avea de suferit. Pentru multe companii, acest lucru se intampla atunci cand nu isi pot plati la timp colaboratorii.

Daca doriti sa va asigurati ca totul functioneaza fara probleme, ar trebui sa utilizati un sistem rapid de plati electronice. De asemenea, ar trebui sa alegeti o platforma rapida si profitabila, pentru care sa platiti taxe foarte mici. Astfel, aveti garantia ca va puteti plati colaboratorii la timp si la cele mai mici costuri.

team5
team1

3. Transferati bani fara taxe

Cand vine vorba de tranzactii B2B, puteti evita plata taxelor daca si colaboratorii utilizeaza acelasi serviciu financiar. De exemplu, Global Private Payments permite utilizatorilor sa transfere bani intre ei fara plata unor taxe suplimentare. Aceasta inseamna ca puteti efectua plati fara comisioanele suplimentare pe care bancile le practica adesea.

Aceste trei sfaturi ar trebui sa va ajute sa reduceti substantial costurile afacerii detinute. De asemenea, ar trebui sa va permita sa aveti un control mai mare asupra bugetului companiei. Pe termen lung, platind taxe mai putine si mai mici, ati putea economisi mai multi bani.