Despre noi

Bine ati venit la Global Private Payments

Suntem o platforma financiara tanara dar ambitioasa, al carei scop este sa ajute persoanele si companiile sa isi controleze mai bine finantele. Telul nostru este sa ne ajutam clientii sa isi sporeasca avutia pornind de la banii pe care ii detin. De asemenea, ne straduim sa-i sprijinim pe cei care doresc sa-si sporeasca economiile in aceste vremuri de criza.

La Global Private Payments, suntem foarte mandri de experienta noastra, pe care am castigat-o in industria financiara. De altfel, fiecare membru al echipei noastre are o expertiza remarcabila in probleme financiare. De asemenea, multi dintre noi detin o experienta bogata in contabilitate, brokeraj, management financiar, pensii si fonduri de economii.

Faceti cunostinta cu echipa de experti financiari Global Private Payments, care va sta la dispozitie in orice moment doriti!

team7

„In aceste momente imi pun la dispozitia clientilor toata expertiza mea in domeniul financiar, pentru a transforma Global Private Payments in serviciul financiar premium al viitorului. Este convingerea mea ferma ca toata lumea poate avea un control mult mai mare asupra finantelor personale, iar clientii vor intelege in amanunt domeniul financiar si ce inseamna un control financiar mai bun. Le urez bun venit tuturor clientilor ce doresc sa utilizeze serviciile Global Private Payments si sa recastige astfel controlul asupra situatiei lor economice.”

Sebastian Serrano

Fondator si CEO

Dl Serrano a lasat in urma o cariera de 20 de ani in administratia financiara, pentru a lansa platforma financiara Global Private Payments. Astfel, dupa ce a parcurs toti pasii in ierarhia companiilor la care a lucrat,  domnul Serrano si-a dat seama ca oamenii risipesc prea multi bani pe taxe si comisioane inutile.

De asemenea, acesta a observat ca multe persoane si companii folosesc mai multe conturi pentru diferite servicii financiare. In urma acestor concluzii, a dezvoltat o platforma sigura si eficienta in care oamenii isi pot conecta toate conturile bancare.

Regina Wright

CFO si Expert Financiar

Doamna Wright are o cariera stralucita in serviciile de brokeraj. Acum, s-a alaturat echipei Global Private Payments pentru a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite pentru utilizatorii de pretutindeni.

Jacob Russell

Contabil si analist financiar

Dl. Russell este un contabil cu o experienta de peste un deceniu in domeniu. Inainte de a se alatura companiei, a ocupat o pozitie executiva intr-una dintre cele mai importante organizatii bancare din tara.

Daniel Steen

Specialist relatii clienti

Domnul Steen este un profesionist in ceea ce priveste serviciile pentru clienti. El ofera toate informatiile necesare clientilor, pentru a face Global Private Payments o platforma usor de utilizat, pe care toata lumea va ajunge sa o indrageasca in final.

Rebecca Fowler

Analist Date

Doamna Fowler este experta in analiza datelor si ajuta Global Private Payments sa ramana in permanenta pe locurile fruntase ale industriei, fiind la curent cu cele mai recente tendinte din industrie.

Gary Lin

Dezvoltator site

Domnul Lin este unul dintre cei mai buni dezvoltatori de site-uri web din domeniu. El este responsabil de optimizarea si mentinerea site-ului nostru la cei mai inalti parametri.